Ofte stillede spørgsmål om Philips hardware

Har du brug for hjælp til at opsætte din Philips Hue Secure-enhed?

Se vores detaljerede trin-for-trin-vejledninger til at opsætte dit Philips Hue Secure-produkt.

Fejlfinding af software

Tryghed

Alarmer

Tilkobling & frakobling

Notifikationer

Philips Hue YouTube

Watch how-to videos

Browse how-to videos on the official Philips Hue YouTube channel for guidance on setting up and installing Philips Hue products.

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe dig

Besøg vores sociale medier

Besvarelsestid: 1 time. Tilgængelig 24/7

Produkt, kampagner og garanti

Chat med os:
(På engelsk, Mandag – Fredag 09:00 – 18:00)

00800 744 547 75*
Mandag – Fredag 09:00 – 18:00

*Yderligere omkostninger kan blive opkrævet af din teleudbyder.

*Når en pære viser "Op til" et vist antal lumen i dens specifikationer, er det pærens maksimale lysudbytte, der vises. Det viser, hvor kraftigt pæren kan lyse ved 2700 K (hvide pærer) eller 4000 K (White Ambiance- eller Hue White and Color Ambiance-pærer). Få mere at vide om lysstyrke