Philips Hue -palvelun tila

All Philips Hue services are up and running

Enjoy your lights!

Usein kysytyt kysymykset

Etkö löydä vastausta?

Olemme valmiita auttamaan sinua!

Laitteisto ja liitännät

Pyydä tuotteisiin, kuten lamppuihin tai Hue Bridgeen, liittyvää apua tai suorita yhteysongelmien vianmääritys.

Sovellukset ja ohjelmistot

Sovellukset ja ohjelmistot

Löydä tietoa Philips Hue -mobiili- ja työpöytäsovelluksista.

Philips Hue -yhteensopiva

Philips Hue -yhteensopiva

Tutustu muihin älykodin brändeihin, jotka toimivat Philips Huen kanssa, ja pyydä apua pariliitoksen muodostamiseksi älytuotteiden ja älyvalojen välille.

*Kun lampun teknisten tietojen luumenarvon kohdalla lukee "Jopa", se viittaa lampun maksimivalovirtaan. Se näyttää, kuinka kirkas lamppu voi olla, kun värilämpötila on 2 700 K (valkoiset lamput) tai 4 000 K (White ambiance- tai White and color ambiance ‑lamput). Lue lisää kirkkaudesta